OVER LEREN LEVEN 
... en kiezen wat je wil ...
 
 
 
Begeleiding & Coaching

Begeleiding op school voor kleine groepen en individuele coaching op maat.

Is er een stratenplan richting geluk? Sommige blogs of websites laten je geloven van wel. “10 dingen die je moet doen om gelukkig te worden.” “7 stappen om echt jezelf te zijn.” En als dat niet lukt, dan heb je niet hard genoeg geprobeerd!?

Zo werkt het niet. Zo werk ik niet. Ik kan zelfs niet beloven dat je door de coaching van punt A naar punt B zal geraken. Maar wel dat je ergens zal arriveren. Waar het uitzicht prachtig is. En dat je er op eigen kracht bent geraakt. Zodat jij weet: dit kan ik. En dit kan ik nog een keer, zelf. Want wij zijn allemaal altijd onderweg.

Ik werk invoelend: zonder medelijden of medeleven zorg ik ervoor dat je niet enkel met je brein begrijpt wat er gebeurt, maar ook met je hart. We kijken naar de toekomst, naar oplossingen en veranderingen. Je hoeft geen superkrachten te ontwikkelen. We zetten samen gewoon de ene voet voor de andere. Veranderen op je eigen ritme. Met veel goesting in je eigen kracht gaan staan.

Neem voor meer informatie contact op !

Een intake doe ik een beetje ANders. Jij zegt waar en dan ontmoeten we elkaar voor een fijne babbel. Ik breng al wat materiaal mee, en jij trakteert de koffie. (of thee). Tijdens dat moment zoeken we uit of en hoe we samen onderweg zullen zijn.
 
Een coaching kan in de volgende formules:
  • 1 aparte sessie: €90
  • Modules van 3 sessies: €60 per sessie
  • Traject van 9 sessies: €55 per sessie

Een sessie duurt ongeveer een uur.
Workshops
CreANders laat de deelnemers concreet en actief over zichzelf reflecteren. Gedurende een workshop, gaan jongeren via vier V’s op onderzoek in hun eigen hoofd en hart. 

LEES MEER...
Trajecten voor Leerlingen en groepen
Om voor je toekomst te kiezen heb je informatie nodig. En daar helpt CreANders jongeren een heel eind mee op weg. Door reflectie en persoonlijke introspectie te verpakken in leuke werkvormen en door in te voelen. 

LEES MEER...
Begeleiding & Coaching
Begeleiding op school voor kleine groepen en individuele coaching op maat.

LEES MEER...

 
 

 
 

Creanders - An Dours
Strodekkersstraat 6
9000 Gent

E-mail : info@creanders.be

G : 0485 / 38.99.35

 

Vind creANders op Facebook